Pictures from a sidewalk

Orange is the new black // Just Bought

zara home 001 zara home 003

For de hardcore læsere som har valgt at tage steppet videre og følge mig på instagram, så er det ikke et nyt syn, når jeg nu viser min smykkeskål slash askebæger (synes nu den fungerer bedre som smykkeskål). Men for dem som ikke følger mig på instagram, så vil jeg gerne introducerer mit nyeste interiør-køb, som jeg gjorde mig på min Stokholm-tur med Loreal. Vi fik nemlig en time til frit at udforske byen, og selvom det føltes som absurd kort tid for en shopaholic, så var det virkelig sjovt. Min nye smykkeskål slash askebærer købte jeg i Zara Home, som er en butik man SKAL besøge når man er i udlandet, for den findes desværre ikke i Danmark. Det er helt åndssvagt at vi ikke har en Zara Home i Danmark – det er virkelig en mangelvarer.

Forresten beklager jeg dybt at der ikke kom blogindlæg igår, men min computer som ellers aldrig svigter mig (ironi kan forekomme) valgte at holde forlænget weekend sammen med os andre. Nu fungerer den heldigvis igen, så jeg er tilbage på pletten. Er I også derude?
xx Whittbloglovin follow1

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pictures from a sidewalk