From where I stand

På visit hos Birkenstock

billeder 032 billeder 050 billeder 055Igår besøgte jeg Birkenstock inde i Pilestræde. Jeg havde nemlig fået lov til at vælge mig et par Birkenstock-sandaler, som jeg selvfølgelig vil vise her på bloggen!
Birkenstock’s butik i pilestræde er noget af det hyggeliste, og når man kommer ind i butikken bliver man mødt af de sjoveste retro-elementer som f.eks. en sort rustik cykel som ligner noget fra 80’erne.
Jeg endte med at købe et par hvide Birkenstock-sandaler som I kan læse om i indlægget HER

Hvad synes I om Birkenstock? Birkenstock deler virkelig vandene hos folk, men én ting kan man ikke komme udenom – Birkenstock er i den grad blevet “in” og fået et comeback i det danske modebillede.bloglovin follow1

4 kommentarer

 • Jeg har også et par og de er altså virkelig lækre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja, det er det skønneste fodtøj! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  har du et link til bukserne? super fint outfit og ikke mindst blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg har desværre ikke link til bukserne, da jeg købte dem for over et år siden! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From where I stand