Første video på youtube // Sommerhus-lookbook

Overgangsjakker // 4 favoritter

asos-collage1) Købes her // 2) Købes her // 3) Købes her // 4) Købes her

Idag er det store rejsedag. Vi er nemlig på vej hjem fra Vesterhavet, og nu går turen tilbage til København, til vores lille rækkehus. Jeg glæder mig meget til at komme hjem og slappe af de næste tre dage, inden  turen går til Barcelona sammen med familien og dejligste Amanda.

Vejret er ikke ligefrem præget af blå himmel og sol denne sommer, og derfor synes jeg faktisk at det er meget passende at lave et indlæg nu om overgangsjakker. Jeg har fundet fire vildt lækre overgangsjakker fra Asos, som jeg er faldet pladask for.
Hvilken jakke kan I bedst lide?
Jeg regner med at købe den fine lilla/blå jakke hjem – for den er jeg virkelig forelsket i!
xx Whittabloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første video på youtube // Sommerhus-lookbook