En update på mig og min angst

Costume Limited edition

Denne måneds Costume er en limited edition udgave. Jeg ved ikke om I har set denne udgave rundt omkring i butikker, men det er en smuk forside med Pernille Teisbæk som covergirl. Denne Limited edition udgave af Costume har en masse lækre sider, og det er vitterligt et af de mest inspirerende magasiner jeg har læst i vildt lang tid! I dette indlæg vil jeg dele lidt sneak-peek fra nogle af mine favorit-artikler.

DSC08800

Trine Kjær fra Trines Warderobe designer sko i samarbejde med Bianco.
I denne lille artikel fortæller Trine lidt om hendes tanker bag skokollektionen.

DSC08803

I Costumes Limited Edition udgave har Costume også fokus på Danmarks 10 mest stilfulde kvinder. på 6. Pladsen kan man bla. se Alexandra Carl, som jeg personligt synes er vildt stilfuld!

DSC08806

Hvad skal man have i sin efterårsgarderobe? En af mine favoritartikler i dette Costume er helt sikkert siden med 9 key items, man skal have i sin efterårsgarderobe! Så er man allerede hjulpet lidt på vej – så skal man bare lige tjene pengene, så man kan købe det. 😉

DSC08808

Costume har altid nogle superfede modeserier, men denne modeserie falder især i min smag! I denne modeserie er Dansk design i fokus – så kan det jo heller ikke blive meget federe.

DSC08813

Der er nye produkter på beauty-fronten, og i denne artikel kaldet ‘Skattejagt’ tager Costume dig med i en masse forskellige tasker, og præsenterer dig for lækre nye beauty-produkter. Billederne i denne artikel er vildt fine, og inspirerende, så selvom jeg ikke er særlig god til beauty-relaterede ting, så kan jeg rigtig godt lide denne artikel.

 

Har I fået fingrene i Costumes Limited Edition udgave?
xx Whittabloglovin follow1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En update på mig og min angst