New in // Jeg har skudt papegøjen flere gange...

En helt særlig dag // Tilbage til fortiden

11850839_10205833828539221_1639137558_n

Planen imorges havde været at skulle mødes med to af mine nye kollegaer fra Frenzy Magazine. Vi skulle snakke lidt om bladet, og ellers bare hygge og lærer hinanden bedre at kende. Desværre kom der nogle ting i vejen, så det blev desværre ikke til noget. Men i stedet valgte jeg at tage en tidlig morgenkøretur sammen med min far. Som jeg har skrevet før, så har mig og min far nogle ret hyggelige køreturer når han har tid pga. sit arbejde. På denne køretur fik vi taget nogle gode outfitbilleder, og på vejen hjemad kørte vi forbi min gamle børnehave, og ret spontant spurgte jeg om vi ikke kunne køre forbi den. Da vi havde kørt forbi den spurgte min far om han ikke skulle standse bilen, så vi kunne kigge over plankeværket og ind i børnehaven. Det gjorde vi så, og meget hurtigt kom der en pædagog og spurgte om vi ikke havde lyst til at komme ind og se børnehaven.

Det var en helt fantastisk oplevelse at være inde og se min gamle børnehave. Den lykkeligste tid i mit liv var i den børnehave. Da jeg var et børnehavebarn var min selvtillid superstor, og jeg løb ud i alle udfordringer med et stort smil på læben. Det ændrede sig da jeg kom i skole, og jeg først fik afvide at jeg skulle gå børnehaveklassen om, fordi jeg ikke var klar til at komme i 1. klasse – og da jeg begyndte på rigshospitalet fordi jeg var for lille i højden.
Alle de små nederlag der kom i starten af min skoletid ændrede mig, og jeg blev mere usikker på mine egne evner. Så at komme forbi min gamle børnehave var en stor oplevelse. Mange af tingene var lavet om, men der var stadig ting jeg tydeligt kunne huske, og den stue jeg gik på dengang hedder stadig panter-stuen idag.

Det har virkelig været en særlig dag.
xx Whittabloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Jeg har skudt papegøjen flere gange...