Så blev man brunette (og fandt en skaldet plet)

Svinger håret mit!

DSC09661DSC09647DSC09637DSC09639DSC09646DSC09731DSC09629Igår var en virkelig dejlig dag! Jeg tilbragte nemlig hele dagen sammen med min skønne veninde Simone Wulff. Vi tog ud på Bispebjerg kirkegård hvor vi gik en tur og fik snakket om alt og ingenting. Simone har været tre uger i USA, så der var nok at snakke om!
Udover gåturen, fik vi også skudt nogle hurtige billeder.

Bagefter tog vi hjem til mig, og holdt en lille blogger-workshop. Der sad vi og hjalp hinanden med at gøre layoutet på hinandens blogs bedre. Det handler jo om at hjælpe hinanden som bloggere og selvfølgelig som veninder generelt. 🙂 I kan forresten besøge Simones blog LIGE HER
Hvad synes I om overstående outfit?
xx Whitta

Skjorte: Isabel Marant // Nederdel: H&M // Sko: Adidas // Læderjakke: Ganni // Halskæde: Anni Lu (Købes her)bloglovin follow1

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev man brunette (og fandt en skaldet plet)