Da det blev jakke-vejr!

Efterår // Find din strik!

tumblr_mxwp5jolDb1qb80pho1_1280

GRÅ STRIK // SORT STRIK

Som jeg skrev i formiddags i et andet blogindlæg,så må man altså sige at vi har fået os noget rigtigt efterårs-vejr! Og hvad er bedre end at fejrer, eller trøste sig med en ny strik? Jeg er blevet helt vild med de kropsnære striktrøjer, der er super feminine, da de viser kroppens former. Jeg har selv lige anskaffet mig en stram kropsnær striktrøje, og den er jeg vild med at sammensætte med et par simple jeans, et par sneakers og min sorte herrefrakke-inspirerede jakke.
Striktrøjerne ovenover er begge meget simple, hvilket gør dem rigtig nemme at sammensætte med nærmest alt i ens garderobe.
xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

 • Mathilde Blume

  Hej Alberte. Hvor er den grå chunky sweater fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Altså den på billedet? 🙂 Det ved jeg desværre ikke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da det blev jakke-vejr!