Et hav af dårlige tv-programmer og en psykologiopgave

Min instagram

Ikke-navngivet-1

De fleste ved hvad instagram er efterhånden, så jeg behøver nok ikke forklare hvad dette medie drejer sig om. Men det er naturligvis forskelligt hvad man bruger mediet til. Jeg er selv en person der bruger det til at blive inspireret. Jeg følger faktisk kun personer på instagram hvis de er mine venner, eller hvis deres posts er super inspirerende.
Jeg kan også godt lide at bruge instagram til selv at fange billeder af ting der inspirerer mig i det virkelige liv. F.eks. har jeg i øjeblikket en ting for mønstre. Der er så mange fine mønstre derude, og et mønster kan virkelig skabe en stemning i et billede, et pudebetræk eller et tapet. Derfor har jeg delt nogle mønstre jeg har fundet forskellige steder. Jeg kan også rigtig godt lide at tage billeder af flotte forsider på magasiner, eller et fint butiksvindue.

Jeg håber at I har lyst til at kigge forbi min instagram @Bertewhitta
Har I selv en instagram?
xx Whittabloglovin follow1

1 kommentar

 • Anna

  Super fin og personlig insta 🙂 <3

  Har faktisk først netop oprettet en selv, da jeg aldrig før har haft en smartphone, da jeg altid har været for nærig, haha, og altid har syntes mine venner har brugt for lang tid på mobilen.
  Nu har jeg dog lige købt en grå iPhone 6, og mine venner syntes selvfølgelig, jeg skulle have insta, så det fik jeg – og wow, sikke en fantastisk app!!

  Men ja, jeg hedder _annamoeller <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hav af dårlige tv-programmer og en psykologiopgave