Gruppeterapi...

Efterår med Isabel Marant!

DSC01654 DSC01666 DSC01651 DSC01653 DSC01677

En spontan lørdagstur i byen blev til et køb i Isabel Marant. Jeg gik lidt spontant ind i butikken, men man ender sku næsten altid med at forelske sig i et lækkert item, når man mindst venter det! Jeg sparer i øjeblikket op til min drømmetaske, så jeg sparer lidt på pengene, men da jeg fandt denne jakke på en bøjle i Isabel Marant butikken måtte jeg nød til at have den!
På overstående billeder har jeg stylet jakken med et par sorte ankelstøvler med hæl, og en rød læbestift. Det er lidt en feminin udgave af en herrejakke, og derfor synes jeg det er super flatterende at mixe den med nogle feminine detaljer, som f.eks. en rød læbestift og et par hæle.
Hvad synes I om looket?

Jeg har idag været til møde på det psykiatriske center jeg starter på i forbindelse med min angst. Det var et meget stille og roligt møde, men nu er jeg altså bare lettet over at det er overstået og at mit næste møde derude først er efter efterårsferien, haha!
xx Whittabloglovin follow1

1 kommentar

  • Hvor er den jakke bare lidt for fantastisk! 🙂
    Og den røde læbestift pifter altid et outfit op. Måske en af grundende til, at jeg indtil videre ejer 3-4 forskellige røde læbestifter, og altid kan investere i en mere. 😉

    God at høre, at mødet gik godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gruppeterapi...