Frontpage focus // November issue

Tag dig sammen Justin Bieber!

Skærmbillede 2015-09-24 kl. 21.20.42

Jeg var engang One Direction fan.
Jeg kæmpede for at komme til deres koncert. Jeg sad og var ved at tude af spænding da biletterne til deres første koncert i Herning blev sat til salg på billetto. Mig og min daværende bedsteveninde fik ikke biletter. Jeg brød sammen og måtte tage hjem fra skole, fordi at jeg var ødelagt. Jeg havde drømt om at se dem. Jeg var IN LOVE med dem. Jeg skrev fan fiction om dem. På det tidspunkt i mit liv var jeg meget ensom. Jeg havde kun én veninde, og jeg følte mig så tom indeni. One Direction gav mig indhold og gav mig en hobby.
Jeg ved at mange piger har det sådan med Justin Bieber. Deres liv handler om ham. Måske er der nogle af disse piger som er ensomme og ser Justin Bieber som en ven, eller en person som forstår dem.
At han så forlader en koncert fordi tre piger generer ham – det er mig fuldstændig ubegribeligt! Jeg synes det er så dårlig stil. Mange af disse piger tilbeder ham og de har set frem til den koncert så længe og i stedet for at smide de tre piger ud, afbryder han hele koncerten. Det synes jeg ikke er i orden.
Jeg ved at nogle af mine læsere er fans af ham, og jeg prøver virkelig ikke at gøre Jer sure, men jeg bliver så ked af det indeni når jeg høre om piger der stod og græd fordi deres idol havde sluttet koncerten efter én sang.
Jeg ved godt at man ikke skal tolerer hvad som helst, men disse piger har betalt penge for at se ham. De har sparet op, de har glædet sig, de  har drømt om ham og nu skal deres drøm til at gå i opfyldelse. At lave koncerter er sådan set det han får sin løn for, og selvfølgelig skal han ikke tolererer en tarvelig opførsel, men så kan han da få en vagt til at sende dem ud.

Og jeg håber ikke at der er nogle som bebrejder disse piger. De har sikkert ikke anet hvordan han ville reagerer. Jeg synes ikke deres adfærd retfærdiggøre hans opførsel overhoved, og jeg tror faktisk på disse unge piger, når de siger at de troede han lavede sjov. En lille gruppe af teenagere som er helt høje på indorfiner og lykke er måske ikke helt i stand til at forstå alvoren i den situation, de er jo bare glade og fjollede.

Hvad synes I om denne sag?
Vil gerne høre Jeres mening, og det er naturligvis i orden hvis I er uenige med mig, men jeg synes man bør tænke på sine fans i sådan en situation. Han har sikkert ingen idé om hvor meget han betyder for nogle unge.
xx Whittabloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frontpage focus // November issue