1. Søndag i Advent giveaway // Jane Kønig startag

Første ude-dag længe

12285666_10206423071829935_818106648_n12319760_10206423071389924_1664192060_n 12309175_10206423071429925_424240956_n 12319458_10206423071189919_1190952721_n

Jakke: Mads Nørgaard (Similar here) // Bukser: ZARA (Similar here) // Sko: Adidas Originals

I Lørdags var jeg ude og gå en tur! Ikke just en “big deal” men da jeg har ligget i sengen i omkring en uge, så var det virkelig befriende at være ude i det virkelige liv – også selvom det regnede og vejret bestemt ikke var specielt godt.

Denne uge byder på rigtig mange udfordringer for mig, og derfor har min weekend også været præget af en masse anspændthed. På Torsdag skal jeg nemlig BÅDE til samtale med min psykologilærer, hvor vi skal snakke om de kommende eksaminer, og derudover skal jeg også til informationsmøde på det sted hvor jeg skal begynde i gruppeterapi med min angst. Jeg synes mit liv er så fyldt med ting at bekymrer sig om hele tiden, og når mit ene problem bliver løst så kommer der et andet – kan I genkende det fra Jer selv?
Imorgen skal jeg heldigvis bare hygge med Sille. Vi skal nemlig spise lækker brunch inde i byen, og derefter på besøg hos et PR-bureau. Bloggerlivet er lidt sjovere end HF-livet kan vidst roligt siges.
Hvad skal I i denne uge?
xx Whitta

bloglovin follow1

10 kommentarer

 • E

  Hvilken HF går du på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   HF på Frederiksberg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Ej hvor sjovt! Jeg går på Falkonergårdens gymnasium, som ligger lige ved siden af, og har ofte timer ovre på HF 🙂 Har dog aldrig set dig derovre :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Nu læser jeg også på e-learning, så jeg er der ikke så ofte. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Holm

  Kender helt sikkert til det med problemerne! Jeg har sådan en tilbøjelighed til hele tiden at tro at der skal være noget i vejen. Derfor er det også sjældent, at jeg har en periode uden noget der nager mig. Det resultere også i at man føler sig i vejen og skyld over for sin familie. Det oplever jeg i hvert fald. Så du er overhovedet ikke alene! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja… Forsøger at holde fast i at alle de strabadser jeg skal igennem gør mig bedre til at løse problemer og indre konflikter, men det er sku stadig hårdt hele tiden at have problemer. 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Lovet går op og ned men sådan er det <3 🙂 Du skal nok klare dig videre søde Alberte 😀 Elsker dine sko for dem har jeg også xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ih har du også dem? 😀 De er så skønne at have på! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var også første dag i flere uger, at jeg havde været ude (til et arrangement) igår. Jeg har sygeorlov med angst og OCD, så det er ikke så nemt med det. Held og lykke med studie og det hele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Søndag i Advent giveaway // Jane Kønig startag