Tøj med betydning

Har du set i det højre hjørne??

Skærmbillede 2015-11-04 kl. 17.57.30

Har du set i højre hjørne forneden på bloggen?? Der kan man se en stor grøn knap hvor der står ‘Følg blog’ – medmindre man sidder på mobilen, så er det i toppen af bloggen. Når du følger der, så får du opdateringer på mail hvergang jeg poster et nyt indlæg på bloggen. Denne måde at følge bloggen på, er langt mere effektiv end at følge bloggen via. bloglovin synes jeg selv, og derfor vil jeg gerne lige reklamerer for denne mulighed. Jeg følger selv et par Bloggersdelight-blogs på den måde og det er rigtig nemt. Det eneste du skal gøre for at kunne følge på den måde er faktisk at skrive at signe op til Bloggersdelight, hvilket er supernemt. Hvis du allerede har en bruger på Bloggersdelight, skal du sådan set ikke gøre andet end at trykke på den grønne knap.
Har du stadig problemer med at følge bloggen? Få hjælp LIGE HER
xx Whitta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj med betydning