Lately on instagram

New bag in action

DSC03920 DSC03923 DSC03937DSC03932

Vi har fået weekend, og det er længe siden at jeg har haft så meget brug for det. I denne uge startede jeg til gruppeterapi og det har suget alt energi ud af mig! Jeg brugte så mange ressoucer på at skulle være nervøs og angst for at starte i gruppen, så efter at have været der, var jeg simpelthen så træt.
I Torsdags var jeg så ude og udfordrer angsten ved at tage toget til Helsingør og det var også meget hårdt for mig – så jeg er tappet for energi nu. 😉

Hvad synes I forresten om min nye taske? Jeg er helt vild med den, og jeg føler mig så SMART når jeg går med den! Den er fra Mansur Gavriel – et mærke som efterhånden er blevet et af mine favorit taske-brands.
Jeg håber at I får en rigtig dejlig weekend derude!
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately on instagram