Jyllandstur og tv-aftener

Boozt favoritter

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Grå Bruuns Bazaar striktrøje – 839 kroner // Grå t-shirt kjole fra Mango – 199 kroner // Stribet nederdel fra Ganni – 499 kroner // Pink bomberjakke – Desværre udsolgt // Ganni slangeskindstaske – 2199 kroner // Stribede bukser fra HOPE – 1300 kroner

I sidste uge sad jeg og arbejdede lidt med en collage til bloggen. I øjeblikket bliver diverse webshops fyldt op med nye styles fra de nye forårskollektioner. Ovenover kan I se nogle af de ting som jeg drømmer om. Desværre er den helt igennem lækre pink bomberjakke blevet udsolgt siden jeg lavede collagen, men holder øje med om den kommer tilbage på lager.
Hvad synes I om de ting jeg har fundet?
xx Whitta

bloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jyllandstur og tv-aftener