Places to eat: The Union Kitchen

Smil det er sommertid!

DSC09644DSC09594DSC09634DSC09657

Bluse: COS STORES // Armbånd: ByMickleit (Købes her) // Bukser: ZARA // Sko: Gucci

Vi er kommet ind i sommertid og alene dét faktum at vi kan kalde vores tid for ‘sommertid’ gør mig glad indeni! At vi snart kan se frem til varmere dage giver mig boblende lykke indeni. Jeg elsker også at solen først går ned ved 7-tiden. En af de ting jeg forbinder med allermest hygge og lykkelig-hed er lyse aftener og det begynder at komme nu!
Igår gik jeg en tur hen i Palmehuset i Botanisk have. Jeg bestræber mig på hver dag at lave noget jeg synes er sjovt og som giver mig livs-energi. Og de stærke blomster-dufte som man kan opleve i Palmehuset gør mig glad og fylder mig med inspiration.
Idag har jeg næst-sidste dag i gruppeterapi. Det er lidt vemodigt synes jeg.
Hvad synes I om overstående outfit?
xx Whitta

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Places to eat: The Union Kitchen