New in // Øreringe

Budget-løsningen!

1

1) Hvid t-shirt // 2) Grå sneakers // 3) Sort off-shoulder kjole

Pt. går jeg og spare op til at skulle til Paris om 6 dage. Jeg vil supergerne se om jeg endelig kan få fingrene i min store kærlighed for tasken ‘Marni Trunk.’ Jeg har kigget på den taske i et halvt år og min kærlighed til tasken bliver ikke mindre, så jeg tænker at jeg snart skal kaste mig ud i det.
Når man går og spare op til en designertaske kan det være svært at få penge til også at købe tøj. Og tøj skal man jo have! – Derfor har jeg kastet min kærlighed på nogle billige items som i den grad vil være perfekte her til sommer! Alle items er fra Pieces, som laver SÅ fine styles, som stadig er overkommelige at betale.
xx Whitta

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Øreringe