Budget-løsningen!

Pink satin

Untitled-4

1// Skjorte i pink satin // 2) Kjole i pink satin

Jeg er i den grad mest en sort-hvid-pige, som føler mig mest tilpas når jeg har neutrale farver på. Alligevel er jeg simpelthen så vild med disse fine Asos-items i pink satin! Derfor går jeg ret så kraftigt og overvejer at købe den fine satin-kjole. Jeg tænker at kjolen både kan passe til bare ben, men også til et par sorte flared bukser indenunder – så får jeg også mit lille sorte element, haha.
Blazeren/skjorten er også top fed og jeg elsker detaljen med den smalle sorte stribe. Begge items er super sommerlige og farven er vildt lækker!
Hvad synes I om overstående items?
xx Whitta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget-løsningen!