Hvad er contour?

Fantastiske sommerkjoler

1 2 Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Lyseblå kjole // Lyserød kjole // Hvid kjole

Jeg har forelsket  mig fuldstændig og helt og aldeles i tre sommerkjoler fra Asos – og uden at joke, så overvejer jeg faktisk at købe dem allesammen hjem! Om sommeren er jeg virkelig glad for at gå med pastelfarver og især på mine kjoler. Jeg kunne forestille mig disse kjoler med et par sneakers og så selvfølgelig med en solbrun kulør!
Hvilken synes I er pænest? Tror ikke jeg køber både den hvide og den lyseblå kjole, så det ville være rart at høre hvilken kjole I synes er pænest af de to!

xx Whitta

3 kommentarer

  • Ida

    Hvid, eller den lyserøde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie B

    Jeg elsker lyseblå, så selvfølgelig lyseblå. Jeg tror også den ville se fantastik ud til din sommerkulør😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er contour?