Fantastiske sommerkjoler

Smukkeste ringe fra Carré

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Ring med hvid sten // Ring med lyseblå sten // Ring med grøn sten // Ring med lyserød sten

I min optik finder man de smukkeste ringe hos Carré. Den ring jeg går allermest med er min fine guldring med den lyserøde sten fra Carré. Derfor går jeg naturligvis og overvejer om man skulle anskaffe sig en ring i samme stil, bare med en anden farve sten. Jeg er især vild med ringen med en grøn sten, men de andre overstående ringe har også vundet mit hjerte.

xx Whitta

bloglovin follow1

1 kommentar

  • Inger rieland bendiksen

    Jeg vil gerne udtrykke min mening om blokken . Det er interessant .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske sommerkjoler