Craving // Denim dress

Skall Studio suit

DSC00874 DSC00860

Godmorgen girls! Hermed kommer der et par rimelig idylliske billeder fra mit sommerhus, som blev taget for et par uger siden. På billederne er jeg iført mit fine suit fra Skall Studio. Jeg ved ikke med jer, men når jeg er i sommerhus skal mit tøj gerne være være både casual, komfortabelt og selvfølgelig smart – og outfittet ovenover indeholder efter min mening alle disse tre punkter. Mit suit fra Skall Studio er nok blevet mit kæreste eje på tøj-fronten og jeg elsker begge delene i sættet seperat. Jeg har gået rigtig meget med skjorten med et par denimjeans, og gået rigtig meget med bukserne med en hvid skjorte.

Overdel: KØBES HER
Bukser: KØBES HER

Idag skal jeg hygge med mine favorit bloggerladies Cathrine og Sille, vi skal nemlig skyde lidt outfitbilleder og selvfølgelig bare sludrer en masse.
Jeg håber I får en rigtig dejlig dag.
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Craving // Denim dress