Det kan du glæde dig til // Munthe AW16

Favoritter fra Munthe AW16

image1xxl (3)

Så fortsætter vi lige i Munthe-fodsporet, for jeg er da slet ikke færdig med at snakke om Munthes AW16-kollektion. Det skal lige siges at jeg ikke er sponsoreret af Munthe, men at jeg bare har fået en ret stor kærlighed til netop denne kollektion.

Ovenover kan I se nogle af mine favorit-styles fra kollektionen. Jeg synes den aubergine-farvede kjole er supersød og efterårsagtig og så er jeg helt vild med den fine cardigan! Sådan en cardigan vil være helt perfekt at iføre mig på de lange dage på højskolen, når det begynder at blive koldt i vejret.
Den sorte jakke har virkelig noget unikt over sig og selvom den er sort vil den helt klart vække opsigt – det er sådan et item som virkelig kan tilføre sit tøj noget coolness.
Den sorte kjole med guldprint vil være helt ideel til julefrokosterne og andre former for fester til efteråret og vinteren. Skjorten med det fine grafiske print i form af firkanter synes jeg bare har et vildt fint snit! Jeg elsker ærmerne på skjorten, som er lidt løse og flagre-agtige.
T-shirtsene er et par fede items, som kan bruges til det meste og som vil være vildt fine med et par skinnyjeans i læder.

Hvad synes I om disse styles? Har I en favorit?

I kan se hele kollektionen på Munthes hjemmeside HER
xx Whitta

bloglovin follow1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan du glæde dig til // Munthe AW16