Når man gør noget helt uventet!

Just bought // ZARA skirt

8112742401_6_1_18112742401_2_1_1

Jeg har de  sidste par uger fået mig et koloenormt overforbrug og dette bebrejder jeg min lange periode i sygesengen. Det er som om at jeg kan retfærdiggøre mine mange køb med at jeg jo har ligget syg og at jeg derfor har skulle “indhente” de køb jeg ikke nåede at få gjort mig, da jeg lå syg.

Men nu har jeg været på spil igen – og jeg fortryder intet!
Tidligere idag gik turen nemlig ind til ZARA, da jeg er blevet forelsket i samtlige items fra deres nye luksus-kollektion ‘Join life’ – i denne kollektion er der fyldt med bomuldsskjorter og jakker i lærredsstof.

Jeg kunne desværre ikke købe hele kollektionen, men jeg fik købt nederdelen på overstående billede. Er den ikke fantastisk? Jeg er vild med de fine flæser og så har den et meget tykt stof, som gør den anvendelig hele året rundt.
Nederdelen kan købes HER

xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Skøn nederdel. Den kunne jeg også godt lade mig friste af og man har vel altid fortjent lidt ekstra, når man har været syg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Lige netop! Føler også at jeg fortjener det, haha 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man gør noget helt uventet!