Når man ligner en reklame for Dansk Folkeparti

Update // Bridget Jones Baby & svigerinde-hygge

4-bridget-jones-beauty-lessons

Igår var sådan en lørdag man bare ikke kunne få bedre. Jeg startede dagen ud med at sidde og drikke te og høre Mads & Monopolet. Monopolet er et af ugens højdepunkter for mig og igår var Anders Matthesen en af dem som skulle give gode råd – og han er en af mine favorit-komikere, så det kunne ikke være bedre.

Klokken tolv kom min skønne svigerinde (min brors kæreste) så forbi, da vi havde en biograf-date, hvor vi skulle ind og se Bridget Jones baby. Jeg har kendt min svigerinde i to år og alligevel har vi aldrig lavet noget sammen alene. Vi har selvfølgelig holdt fødselsdage sammen, holdt julefrokoster sammen osv. osv. – men vi har aldrig lavet noget bare os to! Så igår blev der lavet om på det. Og hvor er jeg bare freaking heldig at have en svigerinde at gå i biografen med. Alle burde have en svigerinde som fungerer som en veninde. 😉

Bridget Jones Baby var simpelthen SÅ morsom og selvom det er ti år siden at den sidste film i serien kom, så kom man straks ind i Bridget-universet igen. Lige i de første par scener kunne jeg ikke lade være med at fokuserer på at skuespilleren der spiller Bridget Jones HELT sikkert har fået lavet nogle ansigtsløftninger, men efter lidt tid er det glemt. Filmen er helt klart anbefalelsesværdig.
Har I fået set filmen? Hvad synes I om den? Har I set de tidligere Bridget Jones film?
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Pernille

  Jeg var også inde at se Bridget Jones baby lørdag, sammen med min mor og vi elskede den. Bridget Jones har altid været mig og min mor’s ting. Min mor og jeg er nemlig helt vild med Huge Grant som jo spiller Daniel Cleaver i de første film så vi fik lidt et chok da filmen startede (vil ikke spoile) men jeg elsker den nye karakter Jack, som de har tilføjet her i den nye. Både mig og min mor syntes han var så charmerende. Men jeg vil altid være imod slutningen. Hahah
  Men jeg elsker Bridget, jeg syntes hun er en person man ikke kan andet end blive inspireret af. Hendes positive sind er noget vi alle burde have, og så er hun en person som kan få en til at grine over hendes akavet personlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Elskede slutningen! <3 Blev helt varm om hjertet, haha!!
   Jeg elsker også Hugh Grant, men jeg hader ham i Bridget Jones 1 og 2, haha! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ligner en reklame for Dansk Folkeparti