Når man bliver bange for at blogge!

GIRLS // Julie Degn

thumbnail_img_5130

Julie Degn // Nitten år // Nordvestsjælland

Mit garderobe er fyldt med…. Sort – en stor del af mit tøj er sort.. Men så har jeg også en del Comme des Garçons Play bluser.

Tre ord som beskriver min stil er… Sort, kvalitetsrigt, minimalistisk.

Min hverdags-uniform er… Her i kolde efterårsmåneder er mit go-to outfit et par sorte læderbukser, en grøn strik fra Envii og sorte Doc Martens støvler. Tilsat guldsmykker og en lang camelcoat.

Jeg er meget inspireret af… Jeg finder konstant nye ‘muser’, som jeg bliver inspireret af. For tiden bliver jeg meget inspireret af de søde piger, jeg står i butik med, samt stilrige kunder. Og så skuespiller Marie Boda!

Min favorit-accessory er… Jeg er meget glad for smykker fra Hvisk, men min favorit må nu alligevel være tasker. De er simpelthen så praktiske – og pæne!

Mit favorit-item i min garderobe er… I foråret fik jeg endelig købt en strik fra Malene Birger, som jeg havde ønsket mig i flere måneder.. Nu er det endelig blevet koldt nok til, at jeg igen kan bruge den!

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Autumn Leaves med Ed Sheeran. Jeg elsker efterårets nuancer af brændte farver og grøn.

Mine tre favorit-butikker er… Nørgaard på Strøget har et sejt udvalg af jeans, bluser og sko samt fede accessories. Notabene i Kronprinsensgade giver mig altid lyst til at købe minimum ti nye par sko.. Og hvis det tæller som én butik, så hele La Fayettes kvindeafdeling i Paris.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Rigtig mange farver – jeg forsøger at holde mig til helt sort eller tilsat grøn og rød. Stærke farver, pastel og gul er slet ikke mig – nok mest fordi, jeg er bleg og rødhåret.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Jeg går aldrig i byen, så jeg har som sådan ikke en fast ‘ting’ jeg altid har på. Men de sidste par gange, jeg har være til events, awardshows og lignende, har jeg haft sorte bukser, en skjorte og et par sorte hæle på..

Følg Julie på Instagram HER

Læs interview med Sille Nikolajsen HER
Læs interview med Malina Kragmann HER
Læs interview med Andrea Rognstad HER
Læs interview Louise Roswall HER

xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bliver bange for at blogge!