My birthday outfit and a lovely saturday

GIRLS // Malina Kragmann

Skærmbillede 2016-09-29 kl. 21.04.27

Malina Kragmann // Nitten år // Aalborg

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Tasker og sko. Jeg har en kæmpe svaghed for sko og specielt tasker. Det er mine små babyer.

Mit garderobe er fyldt med…. Alt for meget forskelligt, haha!! i min garderobe finder man nok mest jakker og alt alt alt for mange skjorter og trøjer.

Tre ord som beskriver min stil er… Puha.. Den er svær, da jeg tit ændrer min stil efter dagene, begivenhederne og behov. Hvis jeg skulle beskrive den, ville den beskrives som, feminin, rå og klassisk.

Min hverdags-uniform er… Meget forskel fra dag til dag. Vil sige den oftest består af et par behagelig bukser, en løs trøje/strik, et par støvler og ofte en blazer eller pels udover.

Jeg er meget inspireret af… Jeg bliver inspireret af mange ting. Både af internettet og modeblade, men bestemt også af folk på instagram. En af de personer som inspirere mig mest vil nok være Michala Kjær eller bloggeren Janni Deler. De er ikke bare smukke, men også modig og tør ofte springe ud i nogle vilde outfits.

Min favorit-accessory er… Jeg har rigtig mange, men hvis jeg skulle vælge, ville det nok være min elskede Chanel taske. Den passer bare til alle outfits, ligegyldig hvilken stilart man vælger.

Mit favorit-item i min garderobe er… Helt klart min nye skjorte fra Chloe, som jeg er så glad for. Den er feminin, smuk og lige mig.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… “What´s wrong with being, what´s wrong with being confident” Demi lovato

Mine tre favorit-butikker er… Den er svær, da jeg ikke som sådan har nogle favoritmærker. Jeg klikker tit ting hjem fra Asos, Zara og H&M. Ellers elsker jeg mærker som Isabel Maran, Munthe og Marlene Birger.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Man kan aldrig sige aldrig, når man er blogger og derfor ofte prøver nye ting af. Men jeg tror aldrig i vil komme til at se mig med et par H2o sko!

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er. Man ser mig ofte i et par sorte bukser, en fin skjorte, høje sko og min Chanel taske. Hvis jeg skulle finde på noget andet ville det være en feminin kjole!

Følg Malina Kragmann på instagram HER

Læs interview med Andrea Rognstad HER
Læs interview med Louise Roswall HER

xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My birthday outfit and a lovely saturday