Back from the death

Når man bliver bange for at blogge!

DSC05532DSC05368DSC05358DSC05605 DSC05361 DSC05529
Jakke: Inwear (Similar here) // Bukser: Ivy Copenhagen // Sko: Gucci // Bluse: Nue Notes // Taske: Marni

Better late than never, er det ikke sådan man siger? Billederne her blev taget inden jeg blev syg atter engang, og det kan man eddermandme godt se på kinderne! Kinderne er altid det første sted jeg taber mig, og efter at have levet af smoothie og knækbrød i tre uger, ser jeg IKKE ud som på overstående billeder.
Jeg nåede dog at tage et par outfitbilleder inden jeg blev sengeliggende, og dem skal I ikke snydes for, så de kommer løbende i den næste tid.

Jeg er stadig virkelig bange og usikker når jeg poster et blogindlæg herinde. Er det ikke skørt at jeg er begyndt at blive bange for at blogge? – Jeg er bange for at jeg ikke kan leve op til Jeres forventninger og at jeg pludseligt får et tilbagefald med sygdommen og jeg så ikke kan blogge alligevel. Jeg er bange for at I vil betragte mig som uforudsigelig. Jeg vil for alt i verden gerne give Jer det bedste af det bedste, og det er jeg blevet så frygteligt bange for at jeg ikke kan gøre. Men noglegange er det også fint at være den næstbedste, eller måske bare bedre end dårlig. 😉
Lever I stadig derude? Jeg har hørt at mange har ligget syge den sidste tid.

xx Whitta

bloglovin follow1

6 kommentarer

 • Jeg har savnet dine indlæg, og jeg synes at du gør det godt! Vær endelig ikke bange for blogge! :*
  Ha’ det dejligt, ikke??♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tak søde Benya! <3 Det er så dejligt med en positiv og opmuntrende kommentar :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Du er så hamrende inspirerende. Nu har jeg fulgt dig stort set helt fra starten, og jeg er helt forbløffet og inspireret af hvor meget du har udviklet dig. Du stråler mere end nogensinde. Du må endelig ikke være bange for at blogge. Du er så inspirerende og smuk og bare dig.
  Tusind tak for at du blogger og bliv endelig ved <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor er du bare helt vildt sød! <3 Det er godt nok dejligt at høre, at du har fulgt med så længe og stadig kan blive inspireret. Tak for din skønne besked! Du har virkelig gjort mig stolt og glad! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er helt enlig med E. Jeg har også fulgt med lige siden starten og din udvikling er fantastisk og at du er menneske ligesom alle os andre og også kan blive usikker nogle gang får mig til at få lyst til at gå efter mine drømme for jeg er præcis ligesom dig på mange punkter. Så du må ikke stoppe eller nedgøre dig selv for du er en så stor inspiration for mange selvom du ikke tror det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Wow, hvor bliver jeg rørt over din kommentar! <3 Tusind tak for de opmuntrende ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back from the death