My iphone cover

London in Copenhagen

tumblr_ohauj4y3mp1qdsqp6o1_500

Imorgen skulle jeg have været rejst til London, men i sidste uge besluttede min mor og jeg i fællesskab at rykke rejsen. Jeg har nemlig ikke specielt meget energi i øjeblikket, efter mange måneder med sygdom on and off.

I stedet for rejser vi i Marts måned og det er også meget dejligt, for så fryser man måske ikke ligeså meget, som hvis man rejser i December. 😉
Så bloggen vil formegentligt være rimelig aktiv her i december og jeg rejser ingen steder ligenu.

Men imorgen går det løs med en masse sjove aktiviteter for mig og min mor. For som en form for kompensering for den manglende London-tur vil vi i stedet bruge ugen på at shoppe, gå på museum og lege turist i egen by. Lidt London i københavn-ish. Og efter at have sparet op til denne London-tur længe, så har jeg en mistanke om at jeg skal ud og bruge nogle penge.

Jeg glæder mig faktisk virkelig meget til at bruge hele december måned i min egen by. Det eneste jeg er lidt ærgerlig over, er at jeg ikke får shoppet i Uniqlo, for det er en af de highstreetbutikker vi mangler i københavn.

Jeg ville især rigtig gerne ind og kigge på deres store udvalg af kashmir-sweatre, som de sælger til ekstremt billige priser i forhold til den høje kvalitet.

uniqlo
Kashmir-sweater købes HER

Har I noglesinde aflyst eller rykket en rejse? Lad mig høre!
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My iphone cover