Life update: No sleep in a week!!

On my way to a birthday party

dsc07648dsc07635 dsc07684

Jakke: Designers Remix // Striktrøje: Mads Nørgaard // Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her) // Sko: Gardenia // Øreringe: Jane Kønig (Købes her) // Taske: Balenciaga

Godmorgen mine skønlinger!!
Idag går turen til Valby, hvor jeg skal til fødselsdagsfest hos min skønne svigerinde. Det bliver sådan en rigtig “børnefødselsdag” med varm kakao, boller og kage og jeg glæder mig simpelthen så megameget! Det er virkelig mange år siden at jeg har været til en sådan fødselsdag og det er efter min mening bare den hyggeligste og mest stemningsfulde måde at fejre det på.

Jeg er dog på en glutenfri og laktosefri diæt, så jeg tager mine egne glutenfrie boller og kage med til arrangementet. Det er rigtigt dejligt at jeg har fundet en bager som laver kage jeg kan tåle!

På overstående billeder har jeg iøvrigt mine pæne jeans på fra Ivy Copenhagen. I skal forresten HUSKE at besøge bloggen i juledagene, for der kan I vinde en ganske særlig præmie. 😉 – måske kan I gætte hvad?

Jeg håber I får en ligeså skøn weekend som jeg får!
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life update: No sleep in a week!!