Syv svedige solbriller

London igennem telefonen

I forgårs hjemvendte jeg fra London. Jeg er stadig voldsomt træt og udmattet, men nu er der heldigvis heller ikke lang tid til weekenden. I næste uge har jeg en uge fyldt med aftaler og møder, så jeg tillader mig at holde denne uge (næsten) fri.
Hvergang jeg er ude og rejse laver jeg et indlæg hvor jeg deler de billeder jeg har taget med min telefon. Billeder af ting som inspirerede mig på turen, eller bare noget som skulle udødeliggøres. Her er London igennem telefonen.

img_0840

Londons gader var fyldt med forskellige slags lyserøde træer. Nogle af blomsterne på træerne var pink, andre var en sart lyserød og nogle var næsten henne i en hvid nuance. Det var sindssygt smukt.

img_0891

img_0940 img_1030

Der er virkelig mange blomsterbutikker i London, og derfor også rigtig mange fine billedmuligheder. Denne blomsterhandel lå lige ved Liberty og på billedet kan man også lige fornemme Libertys smukke bindingsværk.

img_1032

Céline butikken i Selfridges var sygt fin!

img_1156 img_1318

Min favoritbillede på Tate Modern. Jeg elsker farverne og det fine grafiske motiv.

Jeg fik på turen også taget en hulens masse outfitbilleder, men dem får I meget snart at se.
xx Alberte

Læs også… Paris igennem telefonen

bloglovin follow1

3 kommentarer

 • Sophie

  Rigtig inspirerende og fine billeder! <3 Og hold da op hvor tager iPhone 7'eren da gode billeder. Det er er jo ligesom at se billeder taget med et spejlrefleks

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja præcis! Billederne bliver helt vanvittige! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker altså den by – dejlige glimt (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syv svedige solbriller