Nybyggerne, afsnit 6

My heart goes to London

img_0981-1img_0989img_0999img_1010-1

Sko: Gardenia Copenhagen (købes her) // Bukser: Ivy Copenhagen (købes her) // Jakke: Designers Remix // Taske: Marni // Rullekrave: Ivan Grundahl // Solbriller: KBLeyewear

Overstående billeder tog jeg på min næst-sidste dag i London – i mandags. På denne dag besøgte jeg Tate Modern, og befandt mig faktisk på Westminster Bridge noglelunde samme tid på dagen, som der i forgårs skete et terrorangreb, på selvsamme bro. Jeg synes det er så uhyggeligt at et så smukt sted, med så mange glade mennesker, kan blive forvandlet til et område med så meget død og terror. Så mit hjerte går ud til hele London, som lige nu må være indhyllet i en angst og en frygt for at det skal gentage sig.

Det er svært at dreje et så alvorligt emne hen på noget så banalt som ‘outfitbilleder’ men jeg vil alligevel prøve. For den dag hvor jeg passerede Westminster Bridge var jeg iført overstående outfit. Et næsten udelukkende sort outfit. Som kontrast til det meget sorte outfit, har jeg taget et par grønne solbriller på, fra KBLeyewear. Dem er jeg blevet sygt glad for og  jeg regner med at de vil pryde mit ansigt det meste af sommeren.

Hvad synes I om outfittet og solbrillerne?
xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Wendie

  Helt vild med bukserne! Må jeg spørger hvilken størrelse du har, så kan man bedre finde sin egen størrelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja helt sikkert! <3 Jeg har dem i størrelse 26 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybyggerne, afsnit 6