Jeg har opgraderet sko-garderoben

Filippa K Swimwear

badetoej

1) Blå badedragt // 2) Gul bikinitop // 3) Sort bikini-underdel // 4) Sort bikinitop // 5) Rød bikini-underdel // 6) Rød badedragt

Selvom det føles lidt absurd at skulle tænke på badetøj ligenu, så er det faktisk et godt tidspunkt at begynde at tænke på det. Jeg ender stort set hvert år ud med at være for sent ude, og så er de gode badedragter og bikinier altså snuppet. I år har jeg tænkt mig at købe en badedragt eller bikini fra Filippa K. Filippa K har lavet en ret fed badetøjs-kollektion som går godt i spænd med resten af brandets udtryk. Dvs. at badetøjet er klassisk, ensfarvet og med skønne simple snit. Jeg er selv brændt ret varm på den røde badedragt – på billedet ovenover kan man ikke se det, men badedragten går dybt ned på ryggen, hvilket jeg synes er vildt smukt og sexet.

Hvad synes I om Filippa K’s badetøj?
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har opgraderet sko-garderoben