Mig og min sommer.. // Amanda Bugge

Outfit, and a cloud

img_3188 img_3191 img_3189

Striktrøje: Rabens Saloner // Jeans: Ivy Copenhagen // Sneakers: Adidas Originals // Taske: Marni // Cloud: Comfort Objects // Ring: Maria Black // Solbriller: ASOS

Jeg er helt pjattet med mine nye clouds fra Comfort Objects, det tror jeg efterhånden at I har fundet ud af. Udover at tage dem i håret, så er jeg også begyndt på at have dem rundt om håndleddet, da de virkelig giver et sjovt og finurligt touch til outfittet. Især bruger jeg den til mine ensfarvede sommerkjoler, så der sker lidt på outfittet, men jeg havde den også rundt om håndleddet forleden, da jeg mødtes med min veninde Sille.

Hvad synes I om trenden med Scrunchies/Clouds?

xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min sommer.. // Amanda Bugge