Sådan styler du et sommerlook (uden at vise for meget)

At tvinge sig selv til at spise morgenmad // Et lille trick

dsc09085dsc09082 dsc09088
Jeg arbejder på at lære at spise morgenmad, da jeg ved at det vil kunne give mig lidt mere energi i hverdagen. Jeg har dog aldrig haft appetit om morgnen og det har faktisk føltes vildt ubehageligt at skulle tvinge sig selv til at spise noget. Jeg har vitterligt fået kvalme-fornemmelse af at skulle spise yoghurt eller flute.

Jeg har dog fundet et rigtig godt trick til at blive bedre til at spise morgenmad. Jeg begyndte i December at drikke urtete hver morgen. Det var faktisk min akupunktør som sagde at jeg skulle prøve det og efter at jeg er begyndt at drikke urtete som det første når jeg står op, så har jeg fået appetit en halv time efter. Jeg ved at det er de færreste som har en halv time til at trisse rundt derhjemme inden man tager afsted på arbejde/skole, men så kan man eventuelt tage en muslibolle eller en drikkeyoghurt med i bussen.

Jeg synes i hvertfald at tippet er lidt for godt til ikke at blive givet videre. Det har hjulpet på min appetit.
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan styler du et sommerlook (uden at vise for meget)