Du ved din stil er sporty når...

Disse produkter har reddet min hud fuldstændig!

img_4353

Jeg har igennem alle mine teenageår troet at jeg forevigt skulle leve med en rød hud som krævede BB Cream over hele overfladen, for at være noglelunde præsentabel. Men nu har jeg endelig fundet produkter som virkelig virker for mig. Jeg har nemlig lavet min egen beauty-rutine, som går ud på at jeg morgen og aften bruger denne lækre Calm Balm fra Karmameju, som simpelthen er så effektiv på min hud. Efterfølgende tager jeg to piller med fiskeolie, som skal sørge for at jeg også får smurt indersiden.

Seriøst, I skal prøve denne beauty-rutine hvis I ligesom jeg har forsøgt alt, men stadig har en rød og tør hud –  det gør underværker!
xx Alberte

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved din stil er sporty når...