Mine mest kommenterede smykker // Aurora Jewellery

5 ting du helt sikkert ikke vidste om mig!

skaermbillede-2017-08-05-kl-19-47-29

Jeg er allergisk overfor dameblads-tips (virkelig!) Jeg kan godt lide når en dygtig coach, eller en anden ekspert guider til et mere harmonisk liv, men jeg synes det er SÅ irriterende når der (uden en kilde) kommer en guide til at få succes i livet , og at en af rådene er:” Elsk dig selv.” – Der er jo for fanden ingen som læser dette tip og tænker:” Gud, skal jeg bare elske mig selv?! Jamen så gør jeg da bare det. Hvis bare nogle havde givet mig det tip noget før!”

Jeg ville aldrig kunne finde på at hænge et Michael Kvium-Maleri op derhjemme. Jeg synes hans billeder er fascinerende, men jeg tror at jeg ville blive deprimeret over at skulle se på billederne hver dag. 

Jeg forstår ikke folk som vil betale for at se et 3D billede af deres kommende baby. Jeg synes altså at det ser frygteligt creepy ud, og ansigtet ser helt sammenmast ud (apropos Kvium maleri). Jeg tror dog godt jeg kan ændre mening når jeg selv bliver gravid, men lige nu er det bare enormt uforståeligt for mig.

Hvis jeg får en datter en dag, så skal hun hedde Eva. Det har jeg ment hele mit liv, og navnet betyder rigtig meget for mig, da det er navnet på min farmor. Min farmor døde i en trafikulykke da hun var omkring 60 år, og jeg nåede aldrig at se hende, men jeg får ofte at vide at jeg ligner hende. Jeg vil blive så ked af det hvis min kommende mand nedlægger veto imod navnet. 

Jeg var panisk angst for jordens undergang da jeg var yngre. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har grædt mig selv i søvn fordi det tordnede, og jeg troede at det var jordens undergang. Jeg har stadig ofte mareridt om at jorden går under, men det er ikke længere sådan at jeg falder sammen i angst, alene hvis nogle nævner sætningen:” Jordens undergang.’

Har I mon en person I gerne vil opkalde jeres kommende barn efter, eller har I mon også frygtet jordens undergang? Lad mig endelig høre! 🙂

xx Alberte

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mest kommenterede smykker // Aurora Jewellery