Her skal du shoppe!

My fourth piece of Toteme

img_5026img_5049 img_5036 img_5039

Toteme er gået hen og blevet mit ultimative favoritmærke, og på det seneste halve år er min samling af items fra Toteme gået fra ét, til fire stykker tøj – og jeg er slet ikke færdig! Jeg synes egentlig det er lidt kikset at være iført ét mærke fra top til tå, men jeg må nok indrømme at det godt kan ende med at min garderobe bliver mere og mere inficeret af Toteme. 😉

Køb Toteme turtleneck

Toteme rullekrave // Ivy Copenhagen jeans // Gucci loafers // Chanel taske // Carré øreringe

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her skal du shoppe!