My fourth piece of Toteme

One really fancy monday

fullsizerender fullsizerender-1Imorges stod jeg virkelig tidligt op, for at være en af de første i køen til blodprøvetagning på Rigshospitalet. Jeg fik i Oktober taget en række blodprøver min læge, for at undgå at skulle have taget blodprøver på Hvidovre Hospital, hvor jeg skal udredes for mine maveproblemer, som jo desværre invaliderer mig i perioder. Men det viste sig at Hvidovre Hospital vil have taget endnu flere undersøgelser, så blodprøverne skal tages igen, for at tjekke lidt flere ting. Og det er bare pisse freaking fucking surt – for jeg besvimer når jeg bliver stukket, og det er noget nær min største frygt at blive stukket.

Nå, men hermed et par outfitbilleder fra igår, hvor jeg som så ofte før, er iført et klassisk hverdagsantræk med inspiration fra den parisiske elegance. 😉

Hvad synes I om looket?

Frakke: Mads Nørgaard // Striktrøje: & Other Stories // Jeans: Ivy Copenhagen // Bælte: HOPE // Støvler: Gardenia // Taske: Vintage
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My fourth piece of Toteme