A new chapter // Fashion Editor at NUDE

Pinstriped leggins!

img_8230

Så fik jeg endelig nosset mig sammen til at få bestilt mine drømme leggins fra Toteme hjem! Jeg har gået og drømt om dem siden de kom på Totemes hjemmeside i starten af September, og eftersom kærligheden ikke er blevet mindre, så var det altså nu de skulle blive mine.

Jeg synes de er så enormt smukke med mine røde Repetto til og så synes jeg detaljen med straps ved anklerne er virkelig cool og tilføjer dem den lille ekstra detalje som gør at ens look bliver noget særligt.

Hvad synes I om dem? Der kommer naturligvis mange flere billeder snarest, men kunne bare ikke vente med at vise dem. 😉

Køb Vaile leggins

xx Alberte
img_8232

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A new chapter // Fashion Editor at NUDE