One really fancy monday

Se min nye magasinholder & vind 3.000 kroner til Moodings

img_7161 img_7164img_7160img_7163

Sponsoreret af Moodings

For en uges tid siden gjorde jeg mit første rigtige bolig-item køb. Stort set hele mit værelse er fyldt med møbler som jeg enten har arvet, hapset fra mine forældre i et øjeblik de ikke kiggede eller købt på loppemarked. Men denne gang har jeg været inde på Moodings og forelsket mig i netop denne magasinholder og bestilt den hjem. Selvfølgelig sammen med et lækkert coffee table magasin, som passer perfekt i magasinholderen!

Efter blot to dage fik jeg pakken med begge mine bestillinger, og så lige til døren!
Jeg er blevet så glad for min magasinholder, men jeg mangler at finde ud af hvor den skal stå! Om den skal stå op af den hvide væg, eller op af den blå væg (som ikke virker så blå på billederne, men det er den).
Udfra billederne, hvor synes I så at den skal stå? Op af den blå væg, eller op af den hvide væg? Jeg tænker jeg også lige laver en afstemning på min insta story. 😉

Nu til det rigtig spændende! Hvis I signer op til Moodings nyhedsbrev, kan I nemlig vinde et gavekort til 3000 kroner til Moodings – det er godt nok en flot ekstra julegave!!

moodings-wishlist
Jeg har selvfølgelig selv signet op, for jeg går og drømmer om overstående lækre møbler og tilbehør.

Hvad drømmer I mon om fra Moodings?

Køb magasinholderen fra AYTM her, og magasinet fra Kinfolk her
xx Alberte

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One really fancy monday