13. Oktober

Toteme Pre Spring 18 out now!

toteme

Egentlig havde jeg ikke tænkt at der skulle komme et blogindlæg ud idag, men så valgte Toteme at lægge den nye Pre Spring 18 kollektion på webshoppen, og så ændrede jeg mening. 😉 Jeg er helt forelsket i den nye kollektion og på trods af at mange af de forskellige styles ligner lidt noget som har været set før hos Toteme, så formår Elin Kling og teamet bag, at skabe en lille spændende detalje, ændre lidt på snittet, eller bruge et andet materiale, så det alligevel bliver nyt. Jeg elsker det!

Stramme sorte bukser // Tørklæde med striber // Bluse med vidde ærmer

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13. Oktober