Filippa K Pre Spring favorites

My little parisian trick (for my hair!)

img_9110

Jeg har ikke skabt den dybe tallerken med dette trick, men det er et trick som har reddet mig fra alle dårlige hårdage resten af mit liv. Jeg er nemlig begyndt at vaske mit hår lige inden sengetid, så jeg ligger og sover på det i løbet af natten. Dette får mine naturlige krøller til at komme frem og giver håret det fineste fald. Jeg har ladet mig fortælle at det er sådan pariserinderne gør og at det er sådan de får et smukt og vildt hår. 😉

Outfitdetaljer kommer på bloggen imorgen.
xx Alberte

2 kommentarer

 • Lærke

  Hej Alberte

  Hvad størrelse har du din Toteme jakke i?

  Mvh. Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg har den i XS – deres størrelser er nemlig meget store. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filippa K Pre Spring favorites