Wanna wear // Beautiful drapings

Godt man ikke er fra hollywood

skaermbillede-2018-02-11-kl-18-42-31

Tidligere på ugen gik Kim Cattrall’s (Samantha fra Sex & The City) bror bort og det fik åbenbart Sarah Jessica Parker (Carrie fra samme serie) til at sende kondolancer til sin med-skuespiller. Og som respons skrev Kim teksten på overstående billede, som et billede på sin instagramprofil.

Og ved siden af dette billede, skrev hun denne tekst: “My Mom asked me today “When will that @sarahjessicaparker, that hypocrite, leave you alone?” Your continuous reaching out is a painful reminder of how cruel you really were then and now. Let me make this VERY clear. (If I haven’t already) You are not my family. You are not my friend. So I’m writing to tell you one last time to stop exploiting our tragedy in order to restore your ‘nice girl’ persona.”

Og jeg er ikke typen der går specielt meget op i kendisser eller noget, men når man har set Sex & The City fra ende til anden, så er det jo alligevel lidt små-spændende at følge med i.

Personligt synes jeg det er fuldkommen latterligt at dele interne stridigheder på de sociale medier og det er så fejt, når man på den måde ikke giver den anden en mulighed for at komme med sin udlægning, medmindre de skal træde ned på ens eget niveau. Jeg synes det er så umodent og jeg har aldrig været gladere for ikke at være en hollywoodstjerne, for lur mig om det med udhængning, bagtaling og bitcheri er ret meget hverdagskost?

Stop nu alt den drama altså. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna wear // Beautiful drapings