The price for the best underwear & swimwear brand goes to....

Asos favoritter (alt under 500 kroner!)

asos-wishlist

Øreringe, 122 DKK // Off-shoulder bluse, 387 DKK // Satin skjorte, 346 DKK // bindebånds bluse, 306 DKK // Hvid nederdel, 357 DKK // Sandaler, 184 DKK // Hvid top, 81 DKK // Hvid bindebånds bluse, 306 DKK // Taske, 224 DKK

ASOS har absurd mange lækre items i øjeblikket og derfor tænkte jeg også at det var meget passende med en ny omgang af ‘ASOS favoritter’ – denne gang udelukkende med items under 500 kroner. Jeg forsøger nemlig selv at få en lidt mere budgetvenlig stil og items fra ASOS har faktisk en helt udemærket kvalitet, taget de typisk meget lave priser i betragtning.

Hvad synes i om de ting jeg har fundet?
xx Alberte

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The price for the best underwear & swimwear brand goes to....