Instagram afvænning // Dag 1 opsummering

Instagram afvænning // Dag 2 opsummering

giphy-2

Igår var jeg svag. Jeg havde ellers holdt mig ret godt i skindet hele dagen, men hen under aften opdagede jeg at jeg kunne komme på Instagram på computeren og i et svagt øjeblik kom jeg til at gå derind. Bare lige for at se hvordan det gik derinde… Jeg skyndte mig ud igen og følte mig faktisk rigtig skidt tilpas. Tænk engang, at jeg ikke engang kunne holde tre dage.

Men nu er jeg altså igang igen, og udover den ene forseelse, så har jeg ikke været derinde.

Jeg har heller ikke på samme måde taget mig selv i at lede efter appen på min telefon og det kommer meget mere naturligt for mig nu. Det er faktisk ekstremt rart ikke at blive konfronteret med Instagram hele tiden.

Jeg synes det er en lettelse ikke at blive konfronteret med andres forventninger til en. Hver gang jeg går derind, så lurer der et forventningspres i baggrunden, for at leve op til mit Instagrammer-image, og det har jeg kunne ligge på hylden siden Fredag.

Nu vil jeg ligge mig i sengen og læse magasiner!
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram afvænning // Dag 1 opsummering