Returning to Copenhagen

Softest hands in town

snapseed-2 snapseed-1

Jeg har aldrig før døjet med tørre hænder, men denne vinter har den sibiriske kulde altså fået skovlen under mig og mine hænder. Derfor er jeg så ekstremt glad for min nye håndcream fra Natura Siberica. Den dufter som en drøm, og så slår jeg ikke ud overfor den, selvom jeg enormt nemt får allergi på mine hænder.

Jeg prøvede creamen første gang sidste weekend, og den er så god, og jeg har virkelig aldrig haft blødere hænder.
Natura Siberica har en vildt fin butik i Østergade 2A i København K, som virkelig er et visit værd og de har fantastiske produkter! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Returning to Copenhagen