When you lose your credit card on a daily basis

Snakes on my mind

snapseed-5 snapseed-6 snapseed-2

Jeg er en kæmpe sucker for alt med slangeprint i øjeblikket. Sko, tasker, nederdele – sågar frakker. Derfor var det også en glædelig overraskelse, da jeg opdagede at Coster Copenhagen fra august måned sælger overstående gule slangeprint-nederdel på deres webshop. Jeg har fået mulighed for at få den før tid, så jeg kunne vise jer det smukke design! Nederdelen er ret let i stoffet, så planen ér at den skal pakkes med i tasken til Sicilien. Jeg tænker at den vil være superfin til en flot sommertop på restauranterne om aftenen.

xx Alberte

1 kommentar

  • Tina

    Det er bestemt også meget smukt og stilfuldt:-)
    Jeg er vild med din nederdel:-)
    Rigtig god dag ønskes herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When you lose your credit card on a daily basis