The sound of summer

Film jeg skal se i biografen

Jeg går alt for lidt i biografen i forhold til hvor meget jeg i virkeligheden synes om det. Jeg kan virkelig godt lide at sidde inde i mørket og bruge et par timer på at fordybe mig i noget, som fjener fokus fra en travl hverdag. Den travle hverdag er også en af årsagerne til at jeg ikke kommer ind i biografens mørke specielt ofte, for når jeg har fri, vælger jeg at prioriterer den anderledes. Men det skal der laves om på!
Jeg har lavet en lille liste, med film jeg skal se.

201814411_1
Billede: Kino.dk

Utøya
3. Maj havde filmen om Utøya dansk præmiere. Filmen udspiller sig på Utøya hvor den fiktive karakter Kaja er på lejr sammen med sin søster. Filmen er fiktion, men tager udgangspunkt i terrorangrebet på Norge i 2011.  Jeg har været i tvivl om jeg havde lyst til at se denne film, men efter at have hørt et interview med et af de overlevende ofre fra Utøya, som sagde at det var en vigtig film, så føler jeg at det er mindre snagende, og mere undersøgende at se den.

20170201-140119-4
Billede: Det danske filminstitut

Charmøren
‘Charmøren’ er instruktøren Milad Alamis spillefilmsdebut, og alene dét at opleve en ny dansk instruktørs værk synes jeg er lidt spændende og så er det kun et plus at handlingen lyder interessant. Filmen handler om den iranske asylansøger Esmail, som desperat forsøger at finde sig en kvinde at gifte sig med, så han kan få opholdstilladelse i landet.
Filmen havde præmiere 17. Maj.

adrift-still3
Billede: Kino.dk

Adrift
Et kærestepar vælger at tage ud på deres livs eventyr på havet, men under sejladset udbryder der sig en voldsom orkan. Parret overlever orkanen, men manden bliver voldsomt såret, og nu er det kvindens opgave at få dem sikkert i land med en smadret båd.
Filmen er baseret på en sand historie, og jeg er sikker på at jeg vil komme til at sidde helt ude på kanten af biografsædet under store dele af filmen!
Filmen har præmiere 14. Juni.

mamma_mia_2-_here_we_go_again_still1
Billede: Kino.dk

Mamma Mia, Here we go again
Musical-film er lidt min quilty pleasure og derfor skal 2’eren af ‘Mamma Mia’ filmene selvfølgelig ses! For udover at være lidt en Musical-fan, så er jeg også en lille smule fan af ABBA. Ingen kan benægte at deres musik er ret vanedannende. 😉 Hvis man er nysgerrig på fortællingen, så kan man lige nu se første film (Mamma Mia!) på Netflix.
Filmen har præmiere 19. Juli.

xx Alberte

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The sound of summer