Post Roskilde

Out of Office

Om et par timer tager jeg afsted til lufthavnen, for at tage på ferie til Sicilien, nærmere bestemt Taormina og Siracusa. Jeg skal være væk i femten dage, og selvom det bliver lidt små-vemodigt at sige farvel til København, som jeg i øjeblikket nyder i fulde drag, så glæder jeg mig virkelig som et lille barn! Jeg satser og håber stærkt på at jeg får opdateret bloggen dernedefra, så jeg håber at I hænger i, her på domænet! 😉 Der er i hvert fald ingen tvivl om at Instagram vil blive opdateret lystigt, så smut ind og kig på @Albertewhitta

Skal I på ferie i år?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Post Roskilde