Glad og fjollet // Life-update

BIG NEWS // Im moving out

Det er et overdrevet dejligt efterår og jeg svæver lidt på en blød og fluffy sky. Dette efterår har gået med at blive mere og mere desperat efter at komme ud af mors og fars trygge rammer og stå på egne ben. Især bruddet med min eks gav mig et stort behov for at der skulle ske noget nyt og at jeg skulle føle at jeg bevægede mig imod noget bedre. Og så dukkede der en lejlighed op. En lejlighed midt i hjertet af København K. En lejlighed i den gade hvor min mor og far mødte hinanden første gang. <3

Så fra 2. Januar flytter jeg altså i egen lejlighed, og jeg glæder mig så meget til at indrette på alle de 51 kvadratmeter. 😉 Jeg er sikker på at indretning kommer til at fylde mere inde på bloggen nu, hvor jeg skal til at lave mit eget lille hjem.

xx Alberte

2 kommentarer

  • Petrea

    Wow, stort tillykke Alberte! Hvor er det fantastisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Dejlig nyhed. Glæder mig til at følge med i processen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glad og fjollet // Life-update