Som et vinterbad

Et nyt spændende kapitel med Albertewhitta.dk

Der sker overdrevet spændende ting inde på bloggen imorgen/overmorgen. Bloggen er nemlig nu ikke længere end del af Bloggers Delight’s premium-netværk, men skal til at gå selvstændig. Samtidig ændrer bloggen altså navn til Albertewhitta.dk

Det betyder at I skal gå ind og følge bloggen på et nyt navn, for at følge med i mit videre liv.
Jeg har været fantastisk glad for at være en del af Bloggers Delight, og det skal ikke være en hemmelighed at en af de største dage i min blogger-karriere, var dengang Bloggers Delight sendte mig en mail om at de gerne ville have mig ind i netværket. Det var tilbage i 2013, og alene dét er jo sindssygt vildt! Så mange år er gået.

Nu vil jeg gerne prøve kræfter med Scoop Social som netværk. Min agent bliver Kristina, som skal sørge for at der kommer spændende kampagner ind på bloggen, som I også kan synes er spændende og interessante at læse.

Så hold lige øje med Albertewhitta.dk om et par dage.

Siden er ikke færdig og stadig under ombygning, så den kommer ikke helt til at se ud som den gør lige nu, men jeg vil alligevel gerne have at I vender jer til at smutte derover. 😉

Jeg vil også komme til at offentliggøre den på min Instagram @Albertewhitta

xx Alberte

4 kommentarer

 • Ida

  Hvad nu hvis man glemmer det nye navn. Kan man stadig gå ind på whittaheart og så læse st der er kommet et nyt navn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Der kommer helt sikkert et indlæg hvor jeg henviser til den nye blog. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Starter du from scratch, eller tager du alt dit gamle med dig? Jeg glæder mig til at følge med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er du sød Sheila! <3 <3 Jeg får overført mine nuværende indlæg til den nye. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som et vinterbad